Kejnova povreda teže prirode, Pjontek i Mitrović na Morinjovom radaru

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejnova povreda teže prirode, Pjontek i Mitrović na Morinjovom radaru

Engleski fudbalski klub Totenhem potvrdio je da je njihov napadač Hari Kejn ozbiljnije povređen i da će se trenažnom procesu vratiti tek u aprilu. Engleski tim u januarskom prelaznom roku potražiće zamenu, a ostrvski mediji spekulišu da bi između ostalih, to bio Aleksandar Mitrović.
Lider "petlova" povredio se na utakmici protiv Sautemtpona, koju je Totenhem izgubio sa 2:0.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se prognoziralo i spekulisalo da će Kejn uspeti u kratkom roku da se vrati na teren, Totenhem je potvrdio da je povreda ozbiljne prirode.
Engleski napadač povredio je zadnju ložu, moraće da bude operisan, a trenažnom procesu vratiće se tek u aprilu.
U nedostatku klasičnog rezervnog napadača, Totenhem će morati da traži zamenu na tržištu.
Engleski mediji navode da su Sparsi zainteresovani za usluge nekoliko napadača, a kao glavni kandidati pominju se Kristof Pjontek iz Milana, kao i srpski centarfor Aleksandar Mitrović, član Fulama.
Nakon 21 odigrane utakmice u Premijer ligi, Totenhem zauzima šestu poziciju sa 30 bodova, šest manje Čelsija koji je na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona.
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.