Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2021, 09:48

Kardiolog: Eriksen možda više ne bude igrao fudbal

Jedan od vodećih sportskih kardiologa u Engleskoj kaže da nije izvesno da će Kristijan Eriksen u budućnosti ponovo igrati fudbal. Danski fudbaler je tokom meča sa Finskom na Evropskom prvenstvu imao kako se navodi srčani zastoj i zbog toga je kolabirao na terenu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kardiolog: Eriksen možda više ne bude igrao fudbal

Izvor: Danas, 13.Jun.2021

Jedan od vodećih sportskih kardiologa u Engleskoj kaže da nije izvesno da će Kristijan Eriksen u budućnosti ponovo igrati fudbal, prenosi Sport klub.

Nastavak na Danas...

OVOG SCENARIJA SU SE SVI PLAŠILI: Oglasio se poznati kardiolog i otrkio kolike su šanse da Eriksen ponovo zaigra fudbal!

Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2021

Ono što je trenutno najvažnije, jeste to što je Kristijan Eriksen živ. Jedan od najpoznatijih kardiloga na ostrvu Sandžaj Šarma, otkrio je da se velike šanse da Kristijan Eriksen više nikada ne zaigra fudbal. On je sinoć tokom meča sa Finskom doživeo srčani udar, nakon čega je kolabirao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.