Kapelo kritikovao Mesija i Ronalda zbog izostanka sa dodela nagrada Fifa

Izvor: Beta, 25.Sep.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo kritikovao Mesija i Ronalda zbog izostanka sa dodela nagrada Fifa

Italijanski trener Fabio Kapelo kritikovao je fudbalere Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, jer nisu prisustvovali dodeli nagrade za najboljeg igrača sveta u izboru Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa).Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izabran je sinoć u Londonu za najboljeg igrača sveta, a ceremoniji nisu prisustvovali Mesi i Ronaldo.To je prvi put od 2007. godine i proglašenja Kake za najboljeg fudbalera sveta, da tu nagradu nisu dobili Mesi ili Ronaldo.Modrić je po dobijanju nagrade rekao da bi voleo da su ceremoniji prisustvovali fudbaler Barselone Mesi i Ronaldo iz Juventusa.Kapelo je kritikovao obojicu."Ronaldovo i Mesijevo odsustvo je nepoštovanje prema kolegama fudbalerima, prema Fifi i prema fudbalskom svetu. Možda su osvojili suviše nagrada i nikako ne vole da gube. U životu morate da znate kako da pobedjujete i kako da gubite", rekao je Kapelo za špansku televiziju.Modrić je nedavno proglašen i za najboljeg igrača Evrope, a Ronaldo ni tada nije prisustvovao ceremoniji.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Don Fabio "izribao" Mesija i Ronalda: "Nepoštovanje, ne umeju da gube"

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018

Da li je legendarni Kapelo u pravu?..Italijanski trener Fabio Kapelo kritikovao je fudbalere Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, jer nisu prisustvovali dodeli nagrade za najboljeg igrača sveta u izboru Međunarodne fudbalske federacije FIFA...Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.