Kako je propao fudbal - Lažni osmeh i aplauz Nejmaru donose bogatstvo...

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je propao fudbal - Lažni osmeh i aplauz Nejmaru donose bogatstvo...

On da se smeje, mi da plačemo u šta se fudbal pretvorio...

Teško je i komentarisati ovakve stvari, ali ono što se dešava u fudbalskom svetu i način na koji su plaćeni pojedini igrači zaista izaziva nevericu.

Naime, kako je otkrio dokumentarac RMC, Nejmar uz sve bonuse koje ima zbog golova, asistencija i trofeja, ima i klauzulu vezanu za ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema navijačima.

Naime, ako aplaudira fanovima posle meča, poklanja im dresove, poštuje etički kod u smislu osmeha fanovima, davanja autograma, dobija bonus od 375 000 evra.

Uz to, podrazumeva se i dobar odnos sa medijima, ali i izbegavanje klađenja na takmičenja u kojima učestvuje njegov klub.

Nejmar nije jedini koji ima nagradu za dobro ponašanje, nešto slično je u ugovoru Tijaga Silve, ali je suma mnogo manja, 33 000 evra.

Dakle, u svetu u kome su igrači namršteni, sa slušalicama na ušima, bez posebnog respekta za navijače, lažni osmeh i aplauz dodatno naplaćuju.

No comment, zaista...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.