Kakav debi Petra Čeha, MVP na prvoj utakmici! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav debi Petra Čeha, MVP na prvoj utakmici! (foto)

Bivši golman je promenio teren, ali ne i poziciju.

Legendarni golman Čelsija i Arsenala je prošle nedelje obelodanio da će nastaviti sa sportskim angažmanom, ali umesto na fudbalskom svoje umeće će pokazivati na terenu za hokej.

Čeh je potpisao saradnju sa Gilford Feniks, svoj debi je imao juče kada je uzbudljiv mel sa Svindon Vajlketsima 2 rešen u penal završnici a tridesetsedmogodišnjak je dokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je i dalje odličan među stativama.

Rezultat po kraju regularnog dela meča je bio 2:2, da bi u penal završnici Čeh odbranio čak dva udarca i doneo svom timu pobedu.

Legendarni golman će biti treći izbor svog tima na poziciji golmana, a sa timom će putovati kada mu to njegove obaveze u Čelsiju dozvole.

Two penalty saves ✅

Shoot-out win ✅

Man of the match ✅

Petr Cech had an ice hockey debut to remember. pic.twitter.com/r8NL0en8kE

— Match of the Day (@BBCMOTD) October 13, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.