Kahriman naknadno dobio poziv u reprezentaciju

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kahriman naknadno dobio poziv u reprezentaciju

Golman Crvene zvezde će zameniti povređenog Dmitrovića

Još jedna promena u reprezentaciji Srbije. Damir Kahriman zameniće u nacionalnom timu povređenog Marka Dmitrovića, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Kako se navodi, Kahriman će se pridružiti ekipi posle utakmice crveno-belih u Novom Pazaru, baš kao i njegov saigrač Marko Grujić. Dmitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je do sada bio redovan spiskovima Radovana Ćurčića, ali nije dobio priliku da debituje. Kahriman je povratnik u reprezentaciju za koju je debitovao 2008. godine. Sjajna forma u Crvenoj zvezdi ga je opet preporučila selektoru koji ga je pozivao i za novembarske okršaje prošle godine.

Pored Kahrimana, na spisku selektora za poziciju golmana se nalaze Vladimir Stojković i Predrag Rajković.

Srbija gostuje Poljskoj u Poznanju 23. marta, a pet dana kasnije na programu je utakmica protiv Estonije u Talinu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.