Kada se Rajkovićeva SESTRA Neda pojavi na tribinama, fudbal nikoga ne zanima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 17:43

Kada se Rajkovićeva SESTRA Neda pojavi na tribinama, fudbal nikoga ne zanima (FOTO)

Pored supruge i roditelja ona je bratova najveća podrška.

Iz godine u godinu samo se povećava broj evropskih i svetskih fudbalskih velikana koji bi želeli da u svojim redovima vide Predraga Rajkovića.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Sigurnim odbranama u klubu, ali i dresu reprezentacije Srbije on je skrenuo pažnju na sebe istinskim fudbalskim gigantima.

Zbog svega što je postigao u dosadašnjoj karijeri život mladog golmana neprestano je pod budnim okom javnosti i svaki njegov potez jednostavno ne može da prođe neprimećeno.

Pored uspeha na poslovnom planu, Rajkoviću "cvetaju ruže" i na privatnom gde uživa u braku sa suprugom Anom.

Pored toga što ima izuzetno atraktivnu suprugu, ni mlađa sestra golmana Remsa ne može da prođe neprimećeno.

Lepa Neda, zbog svoje prirodne lepote gde god da se pojavi zapadne za oko svima, a slikama na Instagramu neretko obraduje svoje pratioce.

A post shared by 𝑵𝒆𝒅𝒂 𝑹𝒂𝒋𝒌𝒐𝒗𝒊ć (@rajkovic_neda)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.