“Kad već nisam ja, drago mi je da su Srbi u Ligi Evrope”

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kad već nisam ja, drago mi je da su Srbi u Ligi Evrope”

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Veljković nije uspeo sa Verderom da izbori plasman u Ligu Evrope, ali ističe da mu je drago jer je to mesto zauzeo Ajntraht.

- Ako već nije moj Verder uspeo da uđe u Ligu Evrope, iako smo posle Bajerna, Dortmunda i Lajpciga imali najmanje poraza u Bundesligi, onda mi je drago kada znam da u evropsko takmičenje ide tim za koji su sjajno igrali Mijat Gaćinović, Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kostić i Luka Jović - rekao je Veljković.

Zeleni iz Bremena u poslednjem kolu Bundeslige savladali su Lajpcig 2:1.

- U duelu sa Lajpcigom smo pokazali kvalitet i na lep način završili sezonu koja je bila uspešna za klub, ali i za mene. Da smo imali malo sreće, verovatno bi bili još bolje plasirani na kraju Bundeslige. Mada sam odigrao mnogo jakih utakmica u finišu sezone, osećam se odlično i to me raduje - poručio je Veljković.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.