Kad Lovren bude mogao da čuva Kejna, Liverpul će biti prvak... Nikad! Totenhem pokazao Klopu šta je fudbal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Lovren bude mogao da čuva Kejna, Liverpul će biti prvak... Nikad! Totenhem pokazao Klopu šta je fudbal (VIDEO)

Ogoljene sve manje Liverpula i njegovog trenera...

Od Liverpula je ostalo samo ime, a Totenhem se s punim pravom nada da će biti ravnopravan takmac mančesterskim rivalima u borbi za titulu. Koja je razlika između Liverpula i Totenhema, videlo se danas u času fudbala koji su Spursi održali Redsima i pregazili ih sa 4:1. Tačno toliko je Poketinov tim bolji od Klopovog...

Napadački fudbal sa Harijem Kejnom kao udarnom iglom, naspram >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bezidejnog fudbala sa smešnom odbranom i kiks majstorom Dejanom Lovrenom ništa drugo nisu ni mogli da izrode osim ubedljive pobede Totenhema.

Klop može da priča šta hoće, ali njegova priča sve manje pije vodu. Klopova priča o ofanzivnom fudbalu posle sedam komada Mariboru sada deluje smešno posle šamara od ekipe koja igra ozbiljan, napadački fudbal.

Hari Kejn, Dele Ali, Hjong Min Son i ostali su se poigravali sa poslednjom linijom Liverpula i koristili sve poklone tragične odbrane gostiju.

Dejan Lovren je za samo 14 minuta poklonio Hariju Kejnu gol i asistenciju za Sona, a potom je i drugi deo štoperskog tandema častio Dela Alija golom za 3:1 na poluvremenu. Kiks majstor poput Lovrena nema šta da traži protiv gola mašine kakva je Kejn. I sve dok je tako, Liverpul će biti klasu ispod Totenhema.

Taman kada je Salah golom za 1:2 vratio nadu Liverpulu u preokret, Matip je izbio loptu tačno na nogu Aliju koji je zakucao nade Redsa.

Posle još jedne očajne inetrevncije kompletne odbrane Liverpula u 56. minutu, Hari Kejn ih je još jednom kaznio i stavio pečat na ubedljiv trijumf Totenhema.

Spursi su poravnati sa Junajtedom na drugom mestu (sledeće nedelje međusobni okršaj na Old Trafordu), a pet bodova iza lidera Sitija. Tek sada mogu žale za onim kiksevima protiv Barnlija i Svonsija na Vembliju. A Liverpul polako tone u prosek gde mu i jeste mesto sa ovakvim Klopom i njegovom filozofijom. Kada bude doveo dva ozbiljna štopera, možda i bude kandidat za titulu.

PREMIJER LIGA - 9. KOLO

Petak

Vest Hem - Brajton 0:3 (0:2)

/Mari 10, 75. penal, Izkerdo 45+2/

Subota

Čelsi - Votford 4:2 (1:1)

/Pedro 12, Batšuaiju 71, 90+2, Aspilikueta 87 - Dukure 45+2, Pereira 51/

Hadersfild - Mančester Junajted 2:1 (2:0)

/Muj 28, Depoatr 33 - Rašford 78/

Mančester Siti - Barnli 3:0 (1:0)

/Aguero 30, Otamendi 73, Sane 75/

Njukasl - Kristal Palas 1:0 (0:0)

/Merino 86/

Stouk - Bornmut 1:2 (0:2)

/Dijuf 63 - Surman 16, Stanislas 18 penal/

Svonsi - Lester 1:2 (0:1)

/Moson 56 - Fernandez 25 ag, Okazaki 49/

Sautempton - Vest Bromvič Albion 1:0 (0:0)

/Bufal 85/

Nedelja 

Everton - Arsenal 2:5 (1:1)

/Runi 12, Nijase 90+2 - Monreal 40, Ozil 53, Lakazet 74, Remzi 90, Sančez 90+4/

Totenhem - Liverpul 4:1 (3:1)

/Kejn 4, 56, Ali 45+3, Son 12 - Salah 24/

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.