KRSTAJIĆ ZNA ŠTA MU JE ČINITI: Selektor ORLOVA o problemima u odbrani i šansama u Bukureštu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ ZNA ŠTA MU JE ČINITI: Selektor ORLOVA o problemima u odbrani i šansama u Bukureštu (FOTO)

Meč je na programu u nedelju od 15 sati.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić, istakao je pred meč sa Rumunijom u Bukureštu da ih očekuje težak duel, pošto su Rumuni uz Orlove glavni kandidati za prvo mesto u grupi.

- Odmah mogu da kazem uradili smo trening oporavka i čeka nas važna utakmica kao što je bila sa Crnom Gorom. Što se tiče Rumunije znamo ih dobro sigurno imaju kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pobedom u Litvaniji su sa nama glavni favorit za prvo mesto u grupi. Poštujemo ih kao protivnika. Očekujemo tešku utakmicu, cenimo ih taktički, dosta su jaki, brza ekipa i biće dobra utakmica- rekao je Krstajić.

O selekciji Rumunije Krstajić je još dodao:

- Ono sto smo znali da su kompaktni i disciplinovani. Sto se tice pojedinačnog kvaliteta, nikad nisam isticao pojedinačno igrače. Mislim da ovo nije finale, ima još dosta da se igra- ističe Krstajić.

Da li Srbija ima problema u skok igri i defanzivi, slelektor je rekao:

- Mogu da kazem to što se izdešavalo, dešava se svakoj ekipi koja je na okupu dva tri meseca. Sasvim su te stvari normalne. Trudimo se da u svaku utakmicu uđemo maksimalno angažovani i ono što je bilo loše da svedemo na minimum, to je sastsvni deo fudbala i uvek će se dešavati. Svi znate ko izvodi penal, samo je pitanje hoće li kolegi u timu izaći u susret- zaključio je Slektor Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić o "13. sreći" i fleksibilnom kapitenu

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018

Hoće li selektor u svom 13. meču izvesti isti tim?..Srbiju sutra čeka derbi grupe C Lige nacija protiv Rumunije u Bukureštu, a selektor Mladen Krstajić kaže da je moguće da u svojoj 13. utakmici izvede isti sastav kao u prošlom meču. Očekuje tešku i dobru utakmicu..."Juče smo stigli, radili...

Nastavak na Sportske.net...

Kakva atmosfera očekuje ''Orlove'' u Bukureštu, znate li koliko je prodato karata?

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018

Biće znatno drugačije u odnosu na prethodno gostovanje u Podgorici...Reprezentacija Srbije u nedelju od 15 časova igra meč četvrtog kola Lige nacija protiv Rumunije u Bukureštu i eventualnom pobedom bi napravila možda i ključni korak ka osvajanju prvog mesta u grupi i plasmana u narednu fazu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.