KORONA IH JE UNIŠTILA: Pljušte OTKAZI u Arsenalu - na ulicu će čak 55. zaposlenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 11:52

KORONA IH JE UNIŠTILA: Pljušte OTKAZI u Arsenalu - na ulicu će čak 55. zaposlenih!

Ovo nikako ne valja...

Engleski fudbalski klub Arsenal objavio je da namerava da otpusti 55 zaposlenih zbog finansijskih problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

- Prihodi od televizijskih prava, ulaznica i ostalih komercijalnih aktivnosti u poslednje vreme doživeli veliki udarac, a problemi će se nastaviti i u sezoni 2020/21 - objavio je Arsenal.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Iz kluba koji je pre nekoliko dana osvojio FA Kup, dodaju da su učinili sve što su mogli kako bi smanjili izdatke, uključujući i iznose za plate igrača i vodećih ljudi u upravi, koji su dobrovoljno pristali na smanjenje prihoda, ali da je sada "jasno kako se moraju dalje redukovati troškovi kako bi se osiguralo odgovorno poslovanje".

Navijači "tobdžija" na društvenim mrežama nisu sa odobravanjem prihvatili ovu vest, a mnogi naglašavaju kako se više moglo uštedeti otpuštanjem nemačkog veziste Mesuta Ozila, koji nije odigrao nijednu utakmicu u nastavku sezone, a bez obzira na to, njegova sedmična plata je 350.000 funti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FRKA U HUMSKOJ: Hitno zakazana SEDNICA, na dnevnom redu samo jedna tema...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020

Bolan poraz ceno-belih u Novom Pazaru...Poraz Partizana u Novom Pazaru pokrenuo je i pitanje poverenja treneru Miloševiću, a naredni dani daće odgovor na ovo važno pitanje u Humskoj...Prema navodima B92 Partizan je sazvao sednicu Odbora za hitna pitanja, a glavna tema biće status Sava Miloševića...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.