KOPLJANICI SPUSTILI RAMPU: Ajaks zabranio navijačima da traže dresove od igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 17:02

KOPLJANICI SPUSTILI RAMPU: Ajaks zabranio navijačima da traže dresove od igrača

Nema više unošenja tabli ili banera.

Holandski fudbalski velikan Ajaks iz Amsterdama zabranio je navijačima da na stadion "Johan Krojf arena" unose table ili banere putem kojih traže dresove od fudbalera tog kluba, preneo je danas Rojters.

 - Više nije bilo moguće ispuniti sve zahteve navijača, a onda kada igrači prođu pored tih poruka i ne daju dres, budu često kritikovani da su arogantni - saopštili su iz Ajaksa.

Kako su preneli holandski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, zabrana je počela ove sezone pa su tako navijačima Ajaksa u porazu od PSV (3:5) u Superkupu Holandije minulog vikenda oduzimane table kojima su od fudbalera zahtevali dresove. Ajaks, čiji je kapiten srpski reprezentativac Dušan Tadić, u prvom kolu holandskog šampionata igraće 6. avgusta protiv Fortune u Sitardu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.