KOKOVIĆ Statistika protiv Čukaričkog nam ne ide u prilog, ali nije presudna

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOKOVIĆ Statistika protiv Čukaričkog nam ne ide u prilog, ali nije presudna

Trener fudbalera Voždovca Rade Koković smatra da njegovu ekipu očekuje izuzetno zanimljiva utakmica protiv Čukaričkog jer je to, kako je istakao, “sudar dve fudbalske filozofije”.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,00 na pobedu Voždovca protiv Čukaričkog.
– Reč je o ekipi koja igra vrlo dobro i dolazi u veoma ozbiljnom trenutku, sa nizom od tri pobede. Mladi su i poletni, dosta agresivni, znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šta hoće. Imaju jasno definisane zakonitosti u igri i sigurno su jedan od najozbiljnijih protivnika u ligi. Istovremeno, baš to je prava prilika za nas da pokažemo ono što jesmo i čemu težimo – rekao je Koković.
Čukarički sa šest odigranih utakmica i 15 bodova zauzima četvrto mesto na tabeli, dok Voždovac sa isto toliko mečeva i sedam bodova – sedmi.
– Biće to sudar dva različita koncepta i fudbalske filozofije, gde ni jednom ne manjka kvalitet. Statistički podatak da u poslednjih sedam mečeva nemamo pobedu nad Čukaričkim nam ne ide u prilog, ali neće biti presudan za krajnji rezultat sutrašnjeg meča.
Golman Voždovca Marko Ilić je, takođe je svestan da je Čukarički protivnik koji “ne leži” njegovoj ekipi, ali je istakao da je vreme da se i to promeni.
– Predstoji nam teška utakmica sa Čukaričkim koji je po pravilu neugodan protivnik za nas. Želim da naglasim da ne bežimo od odgovornosti, za nas u ovoj utakmici nema kalkulisanja. Oni dolaze na “krov”, u našu kuću i siguran sam da, ako uđemo u utakmicu maksimalno koncentrisano i ispoštujemo zahteve koje je pred nas stavio stručni štab, rezultat ne sme da izostane – rekao je on.
Meč Voždovca i Čukaričkog zakazan je za subotu od 20.00 časova.

The post KOKOVIĆ Statistika protiv Čukaričkog nam ne ide u prilog, ali nije presudna appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LA PARA PROMOVISAN Želeo sam da igram sa najboljima i protiv najboljih

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019

Radživ van La Para stigao je u Ljutice Bogdaba. Novajlija crveno-belih je istakao da je glavni razlog zbog kojeg je izabrao Zvezdu nastavak karijere u Ligi šampiona i želja da igra sa najboljima i protiv najboljih.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 33,00 na pobedu Crvene zvezde protiv Bajerna.. – Ljudi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.