KAO ĐUROVSKI PROTIV ATLETIKA: Bivši igrač Zvezde APLAUDIRAO sudiji, pa zaradio TEHNIČKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO ĐUROVSKI PROTIV ATLETIKA: Bivši igrač Zvezde APLAUDIRAO sudiji, pa zaradio TEHNIČKU (VIDEO)

Ista situacija je viđena pre 23 godine na fudbalskom terenu.

Košarkaška reprezentacija Crne Gore porazom od Novog Zelanda izgubila je gotovo sve šanse da se nađe u drugom krugu Mundobasketa. Jedan od ključnih razloga rane eliminacije Đetića u Kini, bio je i potez nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Milka Bjelice.

Krilo Mornara iz Bara je jednog posle duela sa Novozelanđanima, zaradio faul, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aplaudirao sudiji, posle čega mu je dodeljena tehnička greška.

Isti potez je sada već daleke 1986. u fudbalskom duelu Crvene zvezde i Atletika iz Madrida, izveo Milko Đurovski. Legendarni as, koji je igrao za oba večita rivala, zaradio je drugi žuti karton, zbog aplaudiranja sudiji Anjolinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.