KALJARI SE IZVUKAO Nema kazne za klub čiji su navijači vređali Lukakua

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALJARI SE IZVUKAO Nema kazne za klub čiji su navijači vređali Lukakua

Fudbalski savez Italije neće kazniti Kaljari, čiji su navijači na rasnoj osnovi vređali napadača Intera Romelua Lukakua tokom utakmice u Seriji A. Inter je 1. septembra pobedio Kaljari sa 2:1, golom Lukakua iz penala, a navijači domaćeg tima vređali su tamnoputog Belgijanca i oponašali majmunske krike.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,35 na pobedu Milana protiv Intera.
Fudbalski savez je istražio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << incident, ali je odlučeno da se te uvrede “ne mogu smatrati diskriminatorskim u pogledu njihovog obima i realizacije”, preneo je Skaj. Kako se navodi, istragom je utvrđeno da su se sa dela severne tribine čuli veoma glasni zvižduci pre nego što je Lukaku izveo penal, kao i da su se sporni uzvici čuli, ali da redari nisu mogli da identifikuju ko je sve oponašao majmunske krike.
Zbog velike buke nije moglo da se utvrdi da li je bilo diskriminatorskog ponašanja, zbog čega je Fudbalski savez odlučio da ne kazni Kaljari.
Posle te utakmice, Lukaku je od svetskih fudbalskih čelnika zatražio pojačanu akciju protiv rasizma.


The post KALJARI SE IZVUKAO Nema kazne za klub čiji su navijači vređali Lukakua appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.