Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV CAR: Murinjo je i golman kada treba, uspeo je čak da dobije žuti i da penal! (VIDEO)

Zanimljiva situacija se desila na humanitarnom fudbalskom meču u Engleskoj.

Na stadionu Kvins Park Rendžersa igrali su tim Lesa Ferdinanda i Alana Širera.
Ferdinandovi izabranici su pobedili Širerove, za koje je branio trener Mančester Junajteda, Žoze Murinjo. U regularnom toku je bilo 2:2 da bi ekipa Lesa Ferdinanda bolje izvodila penale i pobedila sa 5:3. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
U 63. minutu ove sjajne utakmice desila se jedna zamena u timu Alana Širera, kada je bivšeg golmana Engleske, Dejvida Džejmsa, zamenio Murinjo. Maestralni Portugalac je oduševljavao publiku svakim potezom, zaradio je čak i žuti karton zbog odugovlačenja, a u seriji penala nije uspeo da odbrani nijedan. Ipak, bio je strelac jednog od tri gola tokom penal serije.
Brojni sportisti i javne ličnosti su učestvovale u ovoj utakmici od koje je cela prikupljena donacija bila namenjena oštećenima u tragediji u Grenfil Taueru. Nagradu za igrača utakmice dobio je čuveni atletiča Mo Farah.
(Izvor: YouTube/FootoZ)
The post KAKAV CAR: Murinjo je i golman kada treba, uspeo je čak da dobije žuti i da penal! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAVA JE ‘LISICA’: Golman Murinjo branio penale na ‘ludu foru’, ali mu plan nije uspeo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2017

Žoze Murinjo okušao se i na gol-liniji kao čuvar mreže u humanitarnoj utakmici za žrtve požara u Grinfel tauerukada je poginulo 80 ljudi.. . Ovaj meč organizovali su Alena Širera i Lesa Ferdinada i učestvovale su mnoge poznate ličnosti sa ‘ostrva’, a među njima i popularni ‘gospodin...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.