Juventus želi Milanovo dete čija cena ne prestaje da raste

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 08:56

Juventus želi Milanovo dete čija cena ne prestaje da raste

Fudbalski klub Juventus ponudio je Sasuolu 30 miliona evra i svog igrača Radua Dragušina, za transfer Manuela Lokatelija.

Kako je preneo sajt Gol, Juventus želi što pre da kupi Lokatelija, dok mu dodatno ne poraste cena posle nastupa za reprezentaciju Italije na Evropskom prvenstvu.

Lokateli je u sredu postigao dva gola u pobedi Italije (3:0) protiv Švajcarske.

Kako se navodi, Juventus je ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 30 miliona evra i svog defanzivca 19-godišnjeg Radua Dragušina iz svoje fudbalske akademije.

Sasuolo traži najmanje 40 miliona evra, cena raste, pa se pretpostavlja da je Juventus poslao tek prvu ponudu.

Juventus već duže prati igre 23-godišnjeg Lokatelija, koji je prošlog leta bio blizu prelaska u Torino.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJANI NA CENI: Juventus želi zvezdu Evropskog prvenstva!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2021

Juventus je ponudio novac i svog igrača Sasuolu. Juventus je nakon devet godina dominacije ostao bez titule šampiona u ovoj sezoni. Kako prenosi sajt Gol, oni na listi želja imaju Manuela Lokatelija i spremni su da Sasuolu za njega plate 30 miliona evra i u suprotnom smeru pošalu svog igrača Raduaa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.