Juventus doneo odluku oko Sarija, šta sledi?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 09:24

Juventus doneo odluku oko Sarija, šta sledi?

Nema praštanja, kako se i očekivalo, sad je samo pitanje vremena i rešenja...

Izgleda da je odluka doneta. Naime, sinoć nakon ispadanja od Liona, iako su direktori pokušali da budu smireni, provlačili da je Juve nezasluženo ispao, niko drugi to ne misli.

Juve je eliminisan od prosečnog Liona koji nije igrao fudbal nekoliko meseci, a kako smo pisali i danima pre utakmice, Anjeli neće lako podneti eliminaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Oglasio se posle ćutanja, da je potrebno nekoliko dana sagledavanja situacije kada je trener u pitanju. Sari je, na korak od otkaza, kada se ove reči izgovore, da klub razmatra poziciju trenera, onda je obično gotovo i pitanje je samo zamene.

Poketino je, uz Alegrija, najveće ime na tržištu, on bi pristao odmah, ali izgleda da u klubu nisu uvereni da je bivši trener Totenhema rešenje. Najveće šanse ima Simone Inzagi, ako bude mogao da se oslobodi ugovora sa Lacijom koji ima još godinu dana.

Od Zidana nema ništa, za Pirla je rano, za Gasperinija mnogi tvrde prekasno, a kao kandidat je izbio u prvi plan Paulo Sousa. Portugalac je radio u Bazelu, Fiorentini, pre toga u Izraelu, pa uzeo novac u Kini i zatim se vratio u Bordo. Ima igračku prošlost u Juventusu, dve veluje godine, osvojenu Ligu šampiona, gura ga Mendeš, neće biti čudo ako sedne na klupu.

Stiče se utisak da Juventus nema spremno rešenje, da sada dobro moraju da razmisle, Sari ima još dve godine ugovora, ali nepoverenje ljudi u klubu je veliko, čak i kada bi ostao, čekala bi se prva greška da ga smene.

Kako smo rekli već nebrojeno puta, Anjeli je bio protiv njegovog dolaska, popustio je pred navaljivanjima sportskog sektora, ali sada će doneti odluku sam...

A ona je, kako kažu Italijani, kada je smena trenera u pitanju već doneta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.