Juventus  - Sada je zvanično, na velika vrata u Srbiji! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus - Sada je zvanično, na velika vrata u Srbiji! (foto)

Juventus je jedan od najpopularnijih klubova na svetu, veliki broj Srba gleda uživo utakmice "Bjankonera", a sada postoji i klub navijača koji nudi razne pogodnosti, ali i mogućnost organizovanog odlaska na mečeve voljenog kluba!

U Italiji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, nose nadimak "Verenica Italije", upravo zbog emocija koje izazivaju. Navijači na Apeninima, njih oko 13 miliona kažu da je Juve religija, ostalo su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalski timovi.

Klubovi navijača niču na svim stranama sveta, ako ne računamo trofeje gde je među pet najvećih klubova na svetu, Juventus je među klubovima koji imaju i najviše navijača na planeti. Kad ovo kažemo mislimo na registrovane navijače, odnosno one koji plaćaju članarinu.

Recimo i to da su veliki uspesi načinili od Juventusa još popularniji klub, a dolazak Kristijana Ronalda ih je doveo u samu žižu interesovanja. Stadion koji izgleda kao svemirski brod "Alijanc" je rasprodat, a jedini način da gledate uživo Juventus je da karte nabavite kao registrovani navijač. Dosta fanova iz Srbije putovalo je na mečeve u Torino, kao i na gostovanja, kao članovi klubova iz okolnih zemlja.

Od ove godine Srbija ima oficijalan fan klub Juventusa.

To je velika stvar za sve, Juventus je priznao zvanični klub, pa navijači "Stare dame" imaju priliku da putuju i uživo vide svoje uzore, kao i da  obiđu stadion i fantastični  muzeja.

Sve što je potrebno je da se javite na Fejsbuk i Instagram stranicu i tu ćete se informisati o svim pogodnostima.

Rok za prijavu je do 27.11.2018.

Podsetimo, Juventus je na velika vrata ušao u Srbiju, znaju da ovde imaju veliki broj navijača, u junu mesecu su održana i dva kampa Juventusa u Beogradu i Stepojevcu (za uzrast od 6-17 godina), gde su decu trenirali najbolji italijanski treneri iz omladinske škole kluba i pružili mališanima nezaboravno iskustvo!!!

Uskoro će biti objavljena i nova lokacija kampa, a te informacije možete dobiti na Instagram stranici.

Ovde san postaje java, dobrodošli u Juventusovu porodicu!

Fino alla fine, Forza Juventus!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.