Izvor: RTS, 12.Jul.2022, 19:17

Jović dao četiri gola na prvom meču za Fjorentinu

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Jović postigao je četiri gola na prvom meču u dresu Fjorentine u trijumfu nad italijanskim timom Real Vinčencom (7:0).
Na meču odigranom u mestu Moena, gde se "ljubičasti" spremaju za novu sezonu, Jović je sve golove postigao u drugom poluvremenu i to u intervalu od 56. do 84. minuta.

Ostale pogotke za Fjorentinu postigli su Gonzales, Pjeroci i Ikone.
Priliku za nove golove i minute na terenu Jović će imati u narednim prijateljskim utakmicama protiv Trenta (22. jul) i Trijestine (23. jul).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Anćeloti: Jović je malo lenj, ali biće dobar u Fjorentini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2022, 13:31

Trener fudbalera Reala iz Madrida Karlo Anćeloti izjavio je za portal Firenceviola.it da će srpski napadač Luka Jović biti dobar u Fjorentini, a da je njegov najveći problem što je pomalo lenj. Jović je juče na debiju za Fjorentinu postigao četiri gola u intervalu od 28 minuta u prijateljskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.