JEZIV SNIMAK SA ULICA IZRAELA: Brazilac došao da igra fudbal, sada se moli za život porodice i sebe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 15:25

JEZIV SNIMAK SA ULICA IZRAELA: Brazilac došao da igra fudbal, sada se moli za život porodice i sebe (VIDEO)

Igor VIdal došao je pre par nedelja kao veliko pojačanje Petah Tikve, a danas se moli za život...

Igor Vidal, brazilski fudbaler koji igra u Izraelu, na društvenim mrežama je objavio sablastan video-snimak svog razrušenog stana posle napada Hamasa. - Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što smo moja žena, moje dete i ja - podelio je svoj stav Vidal.

Fudbaler Hapoela iz Petah Tikve je prošle godine krenuo da igra u izraelskom prvenstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ovo je moj stan u Petah Tikvi nakon napada Hamasa. Ovaj snimak vam pokazuje kakvi su to ljudi. Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što smo moja žena, moje dete i ja - naveo je Vidal.

Na Vidalovom snimku se može videti razrušen stan u kojem je živeo sa svojom porodicom, ali i stanje okolnih zgrada, koje su gotovo potpuno uništene.

- Prestanite da govorite kako Izrael napada Gazu, molim vas. Iz Gaze napadaju nevine ljude u Izraelu. Nemojte da verujete medijima koji vam govore da Izrael ubija ljude u Gazi, jer to nije istina. Izrael se samo brani od terorista. Ne zaslužujemo ovo... Niko ne zaslužuje ovo - dodao je dvadesetčetvorogodišnjak iz Kampo Larga.

A post shared by Higor Vidal 🇧🇷 (@higor_vidal)

Rat se već odavno raširio na nevine ljude, pa tako i na sportiste, a pored fudbalera ugroženi su i košarkaši, koju si izdali saopštenje kojim su zatražili da budu pušteni kući.

- Ja sam došao ovde da radim svoj posao, da igram fudbal – ništa više od toga. Zahvalan sam izraelskom bogu što je danas sačuvao mene i moju porodicu. Čudo je što smo živi. Hvala svima na porukama podrške i molite se za Izrael - zaključio je Brazilac.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.