Ispovest oca višestrukog ubice iz Žitišta: Krišom gledam unuka Nemanju dok igra fudbal

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 00:04

Ispovest oca višestrukog ubice iz Žitišta: Krišom gledam unuka Nemanju dok igra fudbal

Radoslav Zlatić, otac višestrukog ubice iz Žitišta, o odnosu sa unukom NE znate vi kako je svaki dan buditi se sa tom mišlju... Ja da mrzim to dete i da se sudim sa njim, bio bih još veći zločinac - kroz plač, za "Novosti", kaže Radoslav Zlatić, otac Siniše Zlatića, koji je 2. jula pre četiri godine, u napadu besa iz "kalašnjikova" rafalnim hicima usmrtio bivšu suprugu Dijanu i još četiri osobe i ranio 22 ljudi u jednom lokalu u Žitištu.U razgovoru za "Novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zlatić kaže da ne želi da pravda postupak svog sina. Jer, za to što je učinio, kako kaže, izdržava kaznu od 40 godina. Raspituje se stalno za unuka Nemanju i krišom ide na treninge, da vidi kakav je fudbaler. Ceo tekst pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju "Novosti".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest oca VIŠESTRUKOG UBICE iz Žitišta: "Nema tu reči UTEHE, samo želim da vidim unuka"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020

Ne želi da pravda postupak svog sina...Ne znate vi kako je svaki dan buditi se sa tom mišlju.. Ja da mrzim to dete i da se sudim sa njim, bio bih još veći zločinac - kroz plač kaže Radoslav Zlatić, otac Siniše Zlatića, koji je 2. jula pre četiri godine, u napadu besa iz "kalašnjikova" rafalnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.