Irci odoleli u Gruziji, ali gol i dalje misaona imenica

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irci odoleli u Gruziji, ali gol i dalje misaona imenica

Fudbalske reprezentacije Gruzije i Irske igrale su na stadionu u Tbilijisu bez golova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Reč je bila o prvom meču D grupe u subotnjem programu kvalifikacija.

Irci su tako ostali neporaženi posle šestog susreta u grupi, imaju po tri pobede i remija, ali su i dalje pokazali da imaju problem sa realizacijom, jer su do sada postigli svega šest golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Izabranici selektora Mika Mekartija su imali problem da stvaraju prilike protiv žilavog domaćina, koji je imao veći posed lopte.

Jedine dve kakve takve prilike, Irci su imali u finišu susreta kada je šut rezerviste Arona Konolija odbranio golman Gruzije Lorija, da bi potom na odbijenu loptu i udarac glavom Šejna Dafija čuvar mreže domaćina još jednom odlično reagovao.

Irska je prva na tabeli D grupe sedam sa 12 bodova, tri više od Danske koja ima utakmicu manje i četiri od Švajcarske koja ima dva meča manje.

Gruzija je posle remija ostala sa veoma malim šansama za plasman na kontinentalni šampionat. Ima pet bodova iz šest utakmica.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.