Inzagi: Nismo zaslužili poraz, ali to je fudbal

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 17:07

Inzagi: Nismo zaslužili poraz, ali to je fudbal

Trener Intera Simone Inzagi bio je jako razočaran nakon poraza njegovog tima u derbiju protiv Milana.

Inter je golom Ivana Perišića imao vođstvo od 1:0, ali su "rosoneri" u finišu meča na krilima sjajnog Olivijea Žirua došli do preokreta i pobede koja ih je vratila u borbu za titulu.

"Ovo je fudbal... Dominirali smo u svakom pogledu, ali na kraju nismo bili oštri, oni su imali sreće kod prvog gola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bili su jako pametni kod drugog. Vidio sam jedan meč 60 minuta, moji igrači su se iznervirali nakon gola za poravnanje jer su verovatno smatrali da je to bio prekršaj nad Aleksisom. Nakon toga smo izgubili koncentraciju...", rekao je Inzagi i dodao:

"U poslednjih 25 minuta nismo bili oštri niti smo imali kontrolu. Znamo da poraz boli, ali jake ekipe moraju da budu u stanju da analiziraju svoje greške. Nismo zaslužili poraz, ali to je fudbal."

Za kraj je dodao kako veruje da će ovaj poraz pomoći ekipi da dodatno napreduje.

"Do izjednačenja nismo dopuštali Milanu praktično ništa. Ovo je teška lekcija za nas, ali vredna jer će nas naučiti da budemo odlučniji", dodao je trener Intera.

Inter će u narednom meču igrati protiv Napolija u gostima, a onda ih očekuje i duel protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.