Inijesta: Hoću još trofeja i da završim karijeru u Barseloni

Izvor: Press, 12.Nov.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta: Hoću još trofeja i da završim karijeru u Barseloni

Kapiten Barselone Andres Inijesta, izjavio je danas da bi voleo da završi karijeru u klubu u kojem je ponikao i postao jedan od najboljih vezista današnjice.
      "Oduševljen sam što igram za Barselonu. San mi je da prestanem da igram fudbal u dresu Barselone i nadam se da će se to dogoditi. Iskreno verujem da ću do kraja karijere nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da osvajam trofeje, što je od velike važnosti za Barselonu", rekao je Inijesta za Onda Sero. Inijesta je sa 12 godina došao u podmladak Barselone, čuvenu La Masiju, a nastupao samo za klub sa Nou Kampa. Ovaj 31-godišnji fudbaler je za prvi tim Katalonaca odigrao 560 utakmica i dao 53 gola, ali i postao jedan od najtrofenijih igrača u istoriji pošto je osvojio sedam titula Primere, četiri Lige šampiona, tri Kupa kralja, šest Superkupova Španije, tri UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva. Bio je jedan od najzaslužnijih u zlatnoj eri reprezentacije Španije i osvajanja tri velika takmičenja u nizu - šampionata Evrope (2008, 2012) i prvenstva sveta (2010).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inijesta: Još trofeja i kraj u Barseloni

Izvor: B92, 12.Nov.2015

Kapiten Barselone Andres Inijesta izjavio je da bi voleo da završi karijeru u klubu u kojem je ponikao i postao jedan od najboljih vezista današnjice..."Oduševljen sam što igram za Barselonu. San mi je da prestanem da igram fudbal u dresu Barselone i nadam se da će se to dogoditi. Iskreno verujem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.