Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 18:41

Ima najbolje brojke, a Barsa ga danas prodala za 10 miliona!

Da li je ovo još jedan u nizu propusta katalonskog kluba?

Fudbalski klub Hetafe je danas i zvanično otkupio Marka Kukurelju od Barselone za 10 miliona evra.

Ovaj mladi levi bek, koji može da igra i kao levi vezni u formaciji 4-4-2, otišao je u Hetafe prošlog leta, uz klauzulu po kojoj klub iz predgrađa Madrida može da ga otkupi za 10 miliona evra.

Hetafe se nije ni trenutka dvoumio, platio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je 10 miliona za igrača koga će u budućnosti sigurno prodati za daleko više.

Barsi će i od narednog transfera pripasti "mrvice" tek 10%, tako da se može reći da su Katalonci napravili grešku.

To pokazuju i njegove brojke ove sezone, po kojima je  bolji od svakog defanzivca Barse ove sezone.

Kukurelja ima 206 oduzetih lopti, 64 uspešna klizeća starta, 46 kreirane prilike i 5 asistencija, i u svim tim segmentima je bolji od svakog Barsinog defanzivca ove sezone!

Inače, on je dete Barse, rođen je 1998. godine i predviđaju mu svetlu budućnost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je Konte u pravu? Da li bi sa ova dva pojačanja prošlog leta Inter bio prvak? I hoće li greška biti sada ispravljena?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020, 10:38

Inter večeras gleda drugo pojačanje, ali trener ne ostaje od dva iskusna fudbalera koja su navikla da pobeđuju. On smatra da je propuštena velika šansa....Inter će večeras dočekati Brešu, pred očima moguće je, budućih poslodavaca je Sandro Tonali koji bi mogao da bude sledeće pojačanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.