Iliev: Bilo bi 3:0 u derbiju da Suma nije izašao u 15. minutu

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 11:31

Iliev: Bilo bi 3:0 u derbiju da Suma nije izašao u 15. minutu

Ivica Iliev govorio je o nedavnim odlascima i dolascima igrača u Fudbalski klub Partizan.

Na početku razgovora za "Sportski žurnal" pojasnio je detalje u vezi sa odlaskom Umara Sadika u Almeriju.

"To nije vezano samo za ovu sezonu. Sadik ima ugovor na pet godina. Miloš Vazura pravi ugovore, doneo je velike stvari Partizanu. Svaki posao osigurao je vrhunski. Kad kažemo 9.000.000 evra to je 9.000.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra. Ako ga Almerija, u međuvremenu, proda za 10.000.000, uzimamo 40 odsto. Dakle, sigurno 9.000.000", rekao je Iliev.

Iliev je govorio i o novim akvizicijama crno-belih.

Prvo je analizirao Žana Kristofa Bajebeka.

"Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom – kompletan špic, bukvalno", istakao je Iliev.

Potom je govorio i o Filipu Holenderu.

"Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka. Francuz mnogo dobro asistira. Biće dobar tandem, mada... Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako, 'ispod lakta', loptu u završnoj trećini. Da Suma u derbiju nije izašao već u 15. minutu bilo bi 3:0, da je imao uz sebe i Bajbeka. Rapsodija", zaključio je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BILO BI 3:0 U DERBIJU DA SUMA NIJE IZAŠAO U 15. MINUTU! RAPSODIJA! Ivica Iliev komentarisao pojačanja, ali i odlazak Sadika (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2020

Ivica Iliev potogovrio je na temu odlaska, ali i dolaska pojedinih igrača u crno-beli tim.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.