Gvardiola: Ne razumem zašto su Englezi odbili radnu dozvolu Luizu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Ne razumem zašto su Englezi odbili radnu dozvolu Luizu

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ljut je na Fudbalsku asocijaciju Engleske jer je poslednjeg dana prelaznog roka odbila radnu dozvolu za Daglasa Luiza.

Luiz je prošlog jula prešao iz Vasko da Game u Mančester siti, ali je sezonu proveo na pozajmici u španskoj Đironi.

FA je poslednjeg dana prelaznog roka odbila da omogući fudbaleru radnu dozvolu, a Španac kaže da je tako Sitiju onemogućeno da pronađe zamenu.

Luiz je trebalo da se priključi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekipi kao alternativa Žoržinju koga je umesto Mančestera, doveo Čelsi.

- Prihvatam pravila, ali je teško razumeti. Oni njega (Luiza) ne poznaju - rekao je Gvardiola i dodao da su on i selektor Brazila Tite poslali video snimke koji pokazuju kvalitet Daglasa.

Prema pravilima FA o radnim dozvolama za strance iz 2015. godine, samo najtalentovaniji igrači van Evrope mogu da pojačavaju engleske klubove.

- Potrošili smo na njega 12-14 miliona funti jer je igrač sa velikim mogućnostima da nam pomogne. Razočaran sam jer je pokazao mnogo dobrih stvari u predsezoni. Opet ćemo da ga pošaljemo na pozajmicu i probaćemo da dobijemo dozvolu. Ne razumem, ali u Engleskoj smo i moramo to da prihvatimo. Lakše bi mi bilo da su nas odbili pre 10 ili 15 dana jer bismo mogli da odlučimo šta da radimo - rekao je menadžer "Građana".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.