Gospodin Anćeloti, ovako se oprostio od Drogbe (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospodin Anćeloti, ovako se oprostio od Drogbe (foto)

Veliki je gospodin Karlo Anćeloti, pokazao je to i večerašnjom porukom koju je uputio Didijeu Drogbi.

Legendarni fudbaler iz Obale Slonovače potvrdio je u četvrtak da završava igračku karijeru i da odlazi u fudbalsku penziju.

Bio je to povod da se fudbalski svet priseti svega što je Drogba uradio tokom bogate karijere, a najveći trag ostavio je nastupajući za Čelsi.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << londonske "Plavce" nastupao je osam godina i za to vreme upisao preko 200 nastupa i postigao 100 golova. Sa Čelsijem je osvojio četiri Premijer lige, isto toliko trofeja u FA Kupu, ali i tri Liga kupa, dva Komjuniti šilda i jednu Ligu šampiona.

Nastupajući za Čelsi Drogba je imao prilike da sarađuje sa Karlom Anćelotijem koji se večeras oglasio putem Tvitera kako bi odao priznanje legendarnom napadaču na svemu što je uradio tokom karijere.

"Srećno u svim budućim poduhvatima. Bilo je veliko zadovoljstvo raditi sa tobom", napisao je Anćeloti na Tviteru.

Klasa poznaje priznaje klasu.

Good luck in all your future endeavors. It was a great pleasure to work with you. pic.twitter.com/O1FNSwhblX

— Carlo Ancelotti (@MrAncelotti) 22. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Penzija,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.