Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 09:40

Gol mašina iz Bergama, "čizma" danas navija za Sasuolo

Fudbaleri Atalante savladali su Brešu sa ubedljivih 6:2 (4:1) u utakmici 33. kola Serije A. Na sinoćnjem trijumfu blistao je Mario Pašalić koji je upisao prvi het-trik.
Sa nestvarnom lakoćom, ekipa Đan Pjera Gasperinija igra napadački fudbal. Tim iz Bergama lako nalazi rešenja, postigli su neverovatnih 93 gola ove sezone na samo 33 utakmice, skoro tri po meču. Čak 26 više od lidera i branioca titule Juventusa.

Atalanta je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << goleade sa Brešom smanjila zaostatak za Juventusom na šest bodova, pretekla Inter i Lacio na drugom mestu, s tim da ima utakmicu više.
"Stara dama" danas gostuje Sasuolu, a cela Italija sa nestrpljenjem čeka ovaj meč sa nadom da zeleno-crni mogu da odigraju u korist neverovatnih momaka iz Bergama i dodatno "zakuvaju" naizgled rešeno prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Filip Đuričić dao gol pod rašlje šampiona Italije

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020

Filip Đuričić igra sjajan fudbal ove sezone u dresu Sasuola. Povremeni srpski reprezentativac, koji je još jednom pokazao da Ljubiša Tumbaković na njega mora izbiljno da računa, postigao je gol i protiv Juventusa u okviru 33. kola Serije A.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.