Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 23:10

Galama oko suđenja u Nišu, Radaković tvrdi: Pritisak na arbitre

Bivši arbitar uputio podršku mladim kolegama da nastave sa kvalitetnim suđenjem i ne podležu priscima

Nekadašnji arbitar Superlige Milan Radaković smatra da je današnje saopštenje Radničkog iz Niša još jedan u nizu neosnovanih napada na sudijsku organizaciju i Fudbalski savez Srbije.

Nišlije su iznele zamerke na suđenje u meču protiv Vojvodine, koji je odigran prethodnog ponedeljka i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sudio Miloš Milanović.

"U meču Radnički - Vojvodina sudija Milanović je ispravno dosudio igranje lopte rukom od strane igrača Radničkog u kaznenom prostoru Vojvodine, tako da nije bilo govora o kaznenom udarcu zbog duelu posle toga", kazao je Radaković Tanjugu.

On je pozvao klubove da prestanu sa pritscima na sudije.

"Ujedno upućujem veliku podršku sudijama da nastave sa kvalitetnom i dobrim suđenjem i da ne podležu bilo kakvim pritiscima. I na kraju da naglasim i to da je Milanović najmlađi i najperspektivniji sudija koji se pojavio u Srbiji u proteklih 15 godina", rekao je Radaković.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Velika podrška sudijama, ne podležite pritisku"

Izvor: B92, 07.Dec.2020, 10:42

Nekadašnji arbitar Superlige Milan Radaković smatra da je saopštenje Radničkog iz Niša još jedan u nizu neosnovanih napada na sudijsku organizaciju i FSS.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.