GROBARI KUNU SVOJU SUDBU: Srpski fudbalski as ima najegzotičniju devojku, ali NEĆE DOĆI u Partizan! Sve izneto u javnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 15:21

GROBARI KUNU SVOJU SUDBU: Srpski fudbalski as ima najegzotičniju devojku, ali NEĆE DOĆI u Partizan! Sve izneto u javnost (FOTO)

Crno-beli žele da vrate Markovića u Humsku, međutim...

Poslednjih dana jedna od glavnih vesti, kada je FK Partizan u pitanju, jeste mogućnost povratka Svetozara Markovića u Humsku.

Dete crno-belih koje je prešlo u Olimpijakos, a prošle sezone se vratio na pozajmicu u Partizan, došao je opet u situaciju da dođe u Humsku treći put, a jedan od razloga je to da na relaciji klub-igrač postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << određene nesuglasice.

Olimpijakos i Marković su u sukobu jer fudbaler, koji je izgubio standardni status, nije hteo da trenira odvojeno i čak nije dolazio u klub sedam dana, a odbio je pozajmicu u kiparski Anortozis.

Nažalost po navijače crno-belih, sportski direktor kluba Ivica Iliev je izjavio da najverovatnije Marković neće doći ove zime, ali da postoji šansa da dogovor padne na leto. Kod Markovića svakako postoji želja da se vrati u Humsku.

A ukoliko se mladi defanzivac ponovo vrati, crno-beli će dobiti značajno pojačanje i na tribinama s obzirom na to da je najveća Markovićeva podrška prelepa izabranica Magdalena.

A post shared by 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐎𝐧𝐣𝐢𝐚 (@onjiamagdalena)

Ona, sasvim smo sigurni, zbog svoje egzotične lepote nikako ne može da prođe neprimećeno.

A post shared by 𝐌𝐚𝐠𝐝𝐚𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐎𝐧𝐣𝐢𝐚 (@onjiamagdalena)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.