Furiozan finiš na krovu - Voždovac dobio ozbiljna pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozan finiš 'na krovu' - Voždovac dobio ozbiljna pojačanja!

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković imao je pune ruke posla poslednjeg dana prelaznog roka. Stigli bivši fudbaleri "večitih" ali i dosadašnji član Vojvodine.

Sjajan posao napravio je fudbalski klub Voždovac poslednjeg dana letnjeg prelaznog, pošto su u jednom danu angažovani bivši fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, ali i veliki talenat koji je stigao iz Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Preneli smo ranije tokom jučerašnjeg dana, bivši štoper Partizana Marko Jovanović (30) ponovo je zadužio opremu Voždovca i biće ogromno pojačanje za zadnju liniju "Zmajeva".

Jovanović je sa Voždovcem potpisao ugovor na godinu dana.

Nakon Marka Jovanovića potpise na ugovore sa Voždovcem stavila su još dvojica igrača. Najpre je to uradio Lazar Zličić (21), dojučerašnji član novosadske Vojvodine koji je upisao 50 nastupa za mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

"Sjajan je osećaj nakon potpisivanja ugovora, Voždovac je odlično organizovan klub i na svakom koraku se vidi profesionalizam. Jedva čekam da istrčim na teren i da se priključim ekipi, ali i da se nametnem stručnom štabu. Prostora za priču nema puno, vreme je za priču na terenu", rekao je Zličić.

Lazar Zličić igra na poziciji centralnog veznog i potpisao je ugovor na tri godine.

Za kraj prelaznog roka Voždovac je ostavio poslasticu, potpis bivšeg fudbalera Crvene zvezde koji ima veliko internacionalno iskustvo.

Novi član "Zmajeva" postao je Luka Milunović (25) koji će pojačati konkurenciju na poziciji levog krila.

Prethodne dve sezone Milunović je igrao u Arisu iz Soluna, a nastupao je još za Platanijas, Zulte Varegem, Crvenu zvezdu i OFK Beograd.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.