Fudbalsku legendu 30 godina mlađa verenica izbacila iz njegovog stana

Izvor: B92, 15.Dec.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalsku legendu 30 godina mlađa verenica izbacila iz njegovog stana

Legendarnog fudbalera Dijega Maradonu verenica je izbacila iz kuće.Posle žučne rasprave on je ostao na ulici, piše "Mirror".

Maradona i Rosio Olivia ranije su objavili veridbu, ali je onda plavokosa Argentinka iznenadila kad je u jednoj emisiji rekla da sebe posmatra kao "singl" devojku.

"Nekoliko dana sve je odjekivalo od njihovih svađa, a na kraju ga je Rosio izbacila na ulicu. Ironija je u tome što je on vlasnik stana u kojem ona živi, i iz kojeg ga je izbacila," >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je izvor blizak paru.

Dijego je Rosio poklonio dijamantski prsten tokom leta, na dan kada je proslavila 28. rođendan, a prethodno su četiri godine bili u vezi. Bivši fudbaler je od nje stariji okruglo 30 godina.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maradonu mlađa vjerenica izbacila iz njegovog stana

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2018

Legendarnog fudbalera Dijega Maradonu vjerenica je izbacila iz kuće. Poslije žučne rasprave on je ostao na ulici, piše "Mirror".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.