Fudbalski turnir „Roštiljko“ prvi put u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski turnir „Roštiljko“ prvi put u Leskovcu

Prvi fudbalski trunir „Roštiljko 2017“ za mlađe kategorije, održan je u periodu od 28. avgusta do 29. avgusta, na fudbalskom stadionu „Dubočica“ u Leskovcu.

Učestvovale su 23 ekipe iz Leskovca, Niša, Paraćina i drugih gradova iz Srbije.

Takmičile su se ekipe 2006, 2007, 2008. i 2009. godište, a među najuspešnijima bila je ekipa „Dubočica“ iz Leskovca koja je osvojila tri >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << medalje.

Pehare i medalje pobedničkim ekipama dodeli su gradski većnik Goran Vukadinović i pomoćnica gradonačelnika Marija Jovanović.

Gradski većnik Goran Vukadinović je ovom prilikom rekao da se nada da će ovaj turnir postati tradicija i da će već sledeće godine biti međunarodni.

Fudbalski klub „Dubočica“, nastavlja da poboljašava uspehe u sportu i da razvija zdrave stilove, a lokalna samouprava prepoznala je sve to i svake godine ovom klubu kroz projekte finansiranja odobrava iznose od nekoliko hiljada dinara, i lepo je videti da ta podrška daje rezultate i da su leskovački mališani osvojili više medalja na ovom takmičenju. Nadam se da će turnir „Roštiljko“ postati tradicija i narednih godina okupiti još više dece, a samim tim što su sada na terenu, sva ova deca su za mene pobednici“, izjavio je Vukadinović.

Turnir „Roštiljko 2017“, održan je prvi put ove godine, u okviru manifestacije „Roštiljijada, a organizatori turnira su Fudbalski klub „Dubočica“ u saradnji sa lokalnom samoupravom.

Emilija Mladenović
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.