Fudbalski svet se poklonio Mesiju; Ferdinand: O ovome ću pričati deci

Izvor: B92, 01.Maj.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski svet se poklonio Mesiju; Ferdinand: O ovome ću pričati deci

Bivši fudbaler Mančester junajted Rio Ferdinand nije skrivao divljenje prema Lionelu Mesiju posle polufinala Lige šampiona.

Fudbaleri Barselone savladali su Liverpul sa 3:0 u prvom polufinalnom susretu Lige šampiona na Kamp Nou.

Ferdinand, koji je ovu utakmicu gledao uživo, pohvalio je Mesija – verovatno najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača svih vremena.

"Lionel Mesi je fenomenalan igrač. On poseduje sve. Jedan je od najboljih, ako ne i najbolji svih vremena. Presrećan sam što sam ovo video. O ovome ću pričati deci. On može da odluči meč kad god to odluči da uradi", rekao je Ferdinand za BT Sport.

Oglasio se i bivši Mesijev saigrač iz Barselone Sesk Fabregas putem Tvitera.

"Svaka čast Liverpulu, odigrali su fantastično. Ovakvu utakmicu možete da izgubite samo ako igrate protiv dobrog tima, to jest protiv igrača koji je znatno iznad svih", napisao je Fabregas.

Daren Flečer, još jedan bivši as Junajteda, kaže da Mesi nije odigrao najbolju utakmicu.

"Mesi nije diktirao tempo večeras. Nije potpuno ušao u utakmicu, ali je, kao što višamo i kod Ronalda, 'oživeo' kada je trebalo da postigne golove. Na tome morate da mu čestitate", rekao je Flečer.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.