Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2021, 00:09

Fudbal u regionu: Nastavila se agonija Budućnosti, Hajduk siguran, Sloboda ispustila prve bodove

Uzbudljivo u Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH

Fudbaleri Budućnosti nakon debakla u Evropi i eliminacije od strane Toršvana, niz loših rezultata nastavili su i na domaćoj pozornici gde su posle remija sa Mornarom (1:1) pretrpeli i prvi poraz, a boji od Podgoričana bili su igrači Iskre (2:1).

Tim iz Danilovgrada uspeo je da u drugom poluvremenu režira preokret i stigne do celog plena iako su gosti u 40. minutu poveli pogotkom Terzića. Gol za izjednačenje bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je delo Pavlovića u 48. minutu, dok je konačnih 2:1 postavio Vuković sa bele tačke u 90. minutu.

Iskra posle tri kola ima dve pobede i remi, dok Budućnost uz utakmicu zaostatka ima tek jedan bod na svom kontu.

Kada je fudbal u regionu u pitanju, veoma uzbudljivo je bilo i u Hrvatskoj, na susretu Gorice i Hajduka koji je pripao gostima 3:1. Pogocima Mlakara i Vukovića Splićani su već pre odlaska na odmor najavili drugu uzastopnu pobedu, međutim neizvesnost je u 56. minutu vratio Lovrić. Sve dileme otklonio je Livaja u 87. minutu potvrdivši da je kriza sa početka sezone u vidu jednog osvojenog boda u dva kola već daleko iza Hajduka.

Pažnu je među subotnjim duelima privukao i derbi prvenstva Bosne i Hercegovine između Slobode iz Tuzle i Širokog Brijega koji je završen bez pogodaka (0:0). Sačuvavši mirnu mrežu gosti su upisali četvrti uzastopni remi, ali i otkinuli prve bodove lideru prvenstva.

CRNA GORA - 3. KOLO

Dečić - Rudar 3:0 (2:0)

Iskra - Budućnost 2:1 (0:1)

OFK Petrovac - Zeta 2:2 (1:1)

Mornar - Podgorica 3:1 (1:1)

HRVATSKA - 4. KOLO

Slaven Belupo - Šibenik 1:1 (0:1)

Gorica - Hajduk Split 1:3 (0:2)

BOSNA I HERCEGOVINA - 4. KOLO

Leotar - Tuzla 0:2 (0:1)

Sloboda - Široki Brijeg 0:0

Zrinjski - Željezničar 3:0 (2:0)

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.