Fudbal je igra u kojoj uvek pobeđuju Nemci, ali ne i rukomet: Katar pobedio Pancere i plasirao se u polufinale Mundijala!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal je igra u kojoj uvek pobeđuju Nemci, ali ne i rukomet: Katar pobedio Pancere i plasirao se u polufinale Mundijala!

Ekipa iz Azije će u polufinalu igrati protiv Poljske koja je bila bolja od Hrvatske

Istorijski dan za Katar! Rukometna reprezentacija te zemlje savladala je večeras u Dohi selekciju Nemačke (26:24), i plasirala se među četiri najbolje reprezentacije sveta. Tim iz Azije prolaz u finale tražiće u duelu sa Poljskom koja je bila bolja od ,do četvrtfinala, neporažene Hrvatske (24:22)

Da u Dohi sve miriše na prvorazrednu senzaciju bilo je jasno posle prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meča između Katara i Nemačke. Nošeni frenetičnom podrškom sa tribina “legija stranaca” u dresovima Katara nemilosrdno je punila mrežu Pancera. Posle 30 minuta igre Katar je imao prednost od šest golova ,a Nemci prosto nisu imali rešenje za Francuza Rafaela Kapotea koji je postigao osam golova. Zapažene role imali su Žarko Marković (6) i Eldar Memišević (3), dok je na golu sjajan bio bivši reprezentativac Srbije Danijel Šarić.

U nastavku su Nemci zaigrali bolje, uhvatili priključak, ali više od časnog poraza nisu mogli… Malo iznenađenje desilo se i u drugoj današnjoj utakmici. Osetilo se još protiv Brazila da selekcija Hrvatske nema onu moć iz epohe Ivana Balića. Pobeđivali su Kockasti, ali pali su na prvom teškom ispitu. Bilicki i drugovi imali su vođstvo i kontrolisali meč… Ipak, Hrvati su stigli do vođstva četiri minuta pre kraja, ali su finiš odigrali očajno.

(Foto Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šarić i legija stranaca će se "kupati" u zlatu: Rukometaši Katar u polufinalu SP!

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Rukometna reprezentacija Katara uspela je da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva pošto je, na iznenađenje javnosti, savladala selekciju Nemačke sa 26:22, a za finale će se boriti protiv Poljske koja je bila bolja od Hrvatske 24:22...Čelnici Rukometnog saveza Katara hteli su da naprave mašinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.