Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fifina sramota: Egipatski glasovi otpali zbog velikih slova?! Tri pritužbe oko glasanja za najboljeg na planeti

Ako ste se pitali zašto je Zlatna lopta koji dodeljuje magazine Frans Fudbal i dalje najcenjenije indivudalno priznanje u svetu fudbala, evo i odgovora. Fifina “The Best” nagrada u danima nakon proglašenja pobednika – Lionela Mesija – bori se sa kontroverzama koje stižu sa svih strana sveta, pošto su na adresu Svetske fudbalske federacije stigle...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FIFA poništila glasove za Salaha zbog velikih slova

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2019

Krovna kuća svjetskog fudbala (FIFA) prethodnih dana izazvala je polemike o regularnosti glasanja za najboljeg igrača planete budući da se javilo više njih koji tvrde kako nisu glasali za pobjednika Argentinca Lionela Mesija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.