FSS ukinuo zabranu registracije: 12 pojačanja i Neško Milovanović u Novom Pazaru

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS ukinuo zabranu registracije: 12 pojačanja i Neško Milovanović u Novom Pazaru

Posle ukidanja zabrane registracije igrača čelnici Novog Pazara su drugi put angažovali Neška Milovanovića. Zadatak novog trenera "plavih" je da očuva prvoligaški status.

Fudbalski savez Srbije (FSS) ukinuo je Novom Pazaru zabranu registracije novih igrača, navodi se u saopštenju Disciplinske komisije.

- Odluka je doneta na osnovu zahteva Novog Pazara od 5. februara ove godine baziranog na rešenju Privrednog suda u Kraljevu, a potvrđenog rešenjem Privrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Apelacionog suda u Beogradu - stoji u saopštenju FSS.

Inače, Novopazacima je prethodno na osnovu drugostepene odluke Apelacionog suda u Beogradu usvojen Unapred pripremljeni plan reorganizacije kluba.

Neško Milovanović (44) prvi put je na klupu Pazaraca seo 2017. kada je takođe imao težak zadatak - da sačuva superligaški status... Činjenica je da je  tada kasno preuzeo ekipu pa nije uspeo da ostavi "plave" u superligaškom karavanu, ali je ostao u srcima svih navijača, naročito zbog predanosti u radu za tako kratak period.

A sada u drugom mandatu, Neško će pokušati da sačuva ekipu u Prvoj ligi Srbije.

- Pazar je fudbalski grad, klub vode zaljubljenici u fudbal, a klub im je svetinja. Igrači moraju da budu svesni ko je sve nosio ovaj dres, ko je bio kapiten kluba… Nije ovo nemoguća misija, Pazar može i mora da ostane u društvu prvoligaša. To je zadatak koji je postavljen pred nas!

Novi Pazar je poslednji na tabeli. Ima sedam bodova i veoma težak zadatak je pred vama.

- Nikad se nisam plašio izazova. Kad sam zaključio igračku karijeru vodio sam mnoge timove u Srbiji... Nigde i nikad nije bilo lako. Ponovo preuzimam Novi Pazar sa namerom da ostvarimo zacrtani cilj - optimistički je zaključio Neško Milovanović.

Fudbalski klub Novi Pazar pojačao je redove sa 12 novih igrača, a u toku su pregovori sa još nekoliko fudbalera.

U Novi Pazar su došli: Omega Roberts, Ervin Kačar, Adnan Islamović, Irfan Vusljanin, Nemanja Petrov, Miodrag Milenković, Dženan Plojović, Jasmin Trtovac, Edin Selimović, Dino Šarac, Milan Basrak i Nikola Rakić.

Novopazarci će prvu utakmicu u prolećnom delu sezone odigrati 23. februara protiv Sinđelića u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.