FSS nastavlja kampanju protiv koronavirusa

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS nastavlja kampanju protiv koronavirusa

Fudbalski savez Srbije nastavio je veliku kampanju prikupljanja finansijske pomoći zdravstvenom sistemu, državi i građanima.

Tim povodom i zaposleni u sistemu Fudbalskog saveza Srbije izdojili su deo svojih mesečnih primanja, a akciju koja je potekla od najužeg rukovodstva saveza, značajnim sredstvima pomažu i fudbalski reprezentativci.

Ova organizacija još jednom apeluje na sve aktere koji žive od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbala i za fudbal, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u borbi za Srbiju protiv korona virusa.

Klubovi, igrači, treneri, sudije, sponzori, privrednici, fudbalski radnici…i svi oni koji žele i mogu da pomognu, neka pokažu jedinstvo i solidarnost u trenucima kada je Srbiji ono najpotrebnije. Sredstva mogu da uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78, odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.