FSS najavio iznenađenje, prvi laureat vredne nagrade Bakula! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS najavio iznenađenje, prvi "laureat" vredne nagrade Bakula! (video)

Lepa inicijativa srpske krovne fudbalske organizacije.

Fudbalski savez Srbije pripremio je lepo iznenađenje za fudbalere Linglong Superlige Srbije i Prve lige Srbije u sezoni 2019/20.

Posle svakog odigranog kola, strelac najlepšeg gola na utakmicama elitnog ranga dobijaće na poklon najnoviji model ručnog sata, a ista nagrada uručivaće se i strelcu Gola meseca u Prvoj ligi Srbije.

Specijalni žiri koji bira pobednika činiće po trojica trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čiji igrači nisu među predlozima za najlepši gol i ljubitelji fudbala širom Srbije koji će preko društvenih mreža FSS imati priliku da glasaju za svoje favorite. Ime pobednika biće objavljeno svakog petka na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Imajući u vidu da je 2. kolo Linglong Superlige Srbije bilo nekompletno zbog odlaganja dve utakmice, za strelca najlepšeg gola 1. kola domaćeg šampionata proglašen fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić.

Za njegov gol protiv Javora glasali su treneri Vojvodine (Nenad Lalatović) i Mačve (Darko Tešović), dok se šef stručnog štaba Čukaričkog Aleksandar Veselinović opredelio za pogodak igrača TSC-a Vladimira Silađija.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA PRAKSA U FSS: Nagrada za strelce najlepših golova! Ručni sat prvi dobio Branko Jovičić

Izvor: Kurir, 02.Avg.2019

Fudbalski savez Srbije pripremio je lepo iznenađenje za fudbalere Super i Prve lige u sezoni 2019/20. Posle svakog odigranog kola, strelac najlepšeg gola na utakmicama elitnog ranga dobijaće na poklon najnoviji model ručnog sata, a ista nagrada uručivaće se i strelcu "Gola meseca" u Prvoj ligi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.