Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021, 18:56

FIFA kaznila Mađarsku zbog rasističkog ponašanja navijača protiv Engleske

Fudbalski savez Mađarske kažnjen je sa 200 hiljada švajcarskih franaka zbog ponašanja svojih navijača tokom utakmice sa Engleskom drugog septembra u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Osim toga, Mađarska će na naredna dva meča biti lišena prisustva publike u sklopu kazne.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

RASISTIČKE UVREDE ŽESTOKO KAŽNJENE: Nema publike i 200000 franaka kazne!

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2021

UEFA veoma oštra! Reprezentacija Mađarske je tokom Evropskog prvenstva bila meta skandala, kada su njihovi navijači diskriminisali druge reprezentativce na više nivoa. Tada ih je FIFA kaznila sa tri utakmice igranja bez publike, ali to se nije odnosilo na mečeve čiji je pokrovitelj UEFA. Mađarska...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.