Everton želi napadača Barselone

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton želi napadača Barselone

"Karamele" u potrazi za napadačem.

Everton je prošlu sezonu završio na osmom mestu, ali bogati vlasnici nisu zadovoljni i očekuju više od ove sezone.

Everton je igrao dosadan fudbal. Postigli su "samo" 44 gola, a primili čak 58.

Nije ni čudo što očajnički traže napadača, još kad imamo u vidu da je tim napustio Vejn Runi, a on je bio najbolji strelac tima prošle sezone sa 10 golova, sve je jasno.

Novi trener, Marko Silva će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << težak zadatak da zadovolji svoje bogate vlasnike, a za početak će on od njih da traži par poklona.

Najveća želja mu je napadač Barselone, Pako Alkaser koji je u Barsu stigao 2016. iz Valensije za 30 miliona evra.

Klub sa "Nou Kampa" želi da povrati uloženi novac, pa su tako postavili cenu za dvadesetčetvorogodišnjeg napadača na upravo pomenutih 30 miliona.

Alkaser je pružao fantastične partije u Valensiji, gde je na 124 utakmice postigao čak 43 gola i 17 asistencija. Ove brojke su ga preporučile da pređe na "Nou Kamp", ali tamo nije mogao da se izbori za mesto startera pored silnih zvezda u timu, pogotovo u ofanzivnom delu.

Pako je bio odlična rezerva Luisu Suarezu. Naime, on je na 50 nastupa za Barselonu postigao 15 golova i dodao 8 asistencija.

Španski napadač više ne želi da sedi na klupi i željan je igre. Everton ga je označio kao primarnu metu, ostaje samo još da se dogovore sa Barselonom oko cene.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.