Eksplozija emocija - Marakana pozdravila šampione iz Barija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija emocija - "Marakana" pozdravila šampione iz Barija! (foto)

Članovi šampionske generacije Crvene zvezde koja je klubu donela najveći uspeh u istoriji pojavili su se večeras na "Marakani".

Fudbalski klub Crvena zvezda okupio je deo šampionske generacije iz Barija i od UEFA dobio dozvolu da igrači koji su ispisali najvažniju stranicu u istoriji crveno-belih izađu na teren i budu pozdravljeni od strane navijača.

Članovima šampionske generacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Barija sigurno nije bilo svejedno, pune tribine stadiona na kojem su pisali istoriju pozdravile su ih pre početka meča sa Napolijem, a zatim su zajedno prošetali atletskom stazom.

Na "Marakani" je viđena erupcija emocija, a nadajmo se da će sve ovo biti dodatni podstrek za navijače i igrače Crvene zvezde pred duel sa italijanskim klubom.

Utakmica prvog kola Grupe C između Crvene zvezde i Napolija počinje u 21 čas.

-

-

-

Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.