PANCERI PREGAZILI PORTUGAL: Fenomenalno IZDANJE Nemačke u MInhenu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 17:38

PANCERI PREGAZILI PORTUGAL: Fenomenalno IZDANJE Nemačke u MInhenu (VIDEO)

Meč drugog kola.

Nemačka je u Menhenu slavila sa 4:2 protiv Portugala u meču drugog kola Grupe F Šampiona Evrope za fudbalere. Izabranici Joakima Leva su pokazali jednu od najboljih igara u poslednjih nekoliko godina i zasluženo su došli do celog plena. Dokaz da Nemcima leže Portugalci je i činjenica da im je ovo peta vezana pobeda u međosobnim susretima.

Na tabeli sada Francuska vodi četiri boda, po tri imaju Portugal i Nemačka, dok Mađari koji će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Pancerima u poslednjem kolu imaju samo bod. Završni dueli su na programu u sredu u 21 čas (Budimpešta: Portugal - Francuska, Minhen: Nemačka - Mađarska)

Neverovatano prvo poluvreme smo imali prilike da vidimo. Nemci su konstantno napadali od samog starta, ali prvi su poveli Portugalci u 15. minutu.  Bernardo Silva je uposlio Žotu a ovaj samo odložio loptu kada je bio na petercu. Pronašao je najboljeg igrača tima, Kristijana Ronalda koji je rutinski sproveo loptu u gol.

Izjednačila je Nemačka u 35. minutu posle centaršuta Milera s desne strane, Kimihovog voleja s leve, a ispred svoje mreže nespretno je regovao Dijaz koji je pored Haverca postigao autogol.

Onda je usledio novi hladan atuš za Porugalce. Sopstvenu mrežu u 39. minutu pogodio je Rafael Gereiro nespretnom reakcijom posle udarca Gnabrija. Blickrig Nemaca (sa dva autogola) i preokret za manje od 300 sekundi. Do kraja prvog dela je ostalo 1:2, ali mogli su Nemci i sa većom prednosšću da odu na odmor.

Portugal – Nemačka 2:4 (1:2)

Sterlac: Ronaldo 15, Žota 67. - Dijaz (ag) 35, Gereiro (ag) 39, Haverc 50, Gosens 60.

Stadion: Alijanc arena (Minhen)

Sudija: Entoni Tejlor (Engleska)

PORTUGAL: Patrisio - Semedo, Dijaz, Pepe, Gereiro - Karvaljo, Danilo - Silva (od 46. minuta Sančez), Fernandeš (od 64. minuta Mutinjo), Žota (od 83. minuta A, Silva) - Ronaldo.

NEMAČKA: Nojer - Ginter, Humels (od 62. minuta Čan), Ridiger - Kimih, Gundogan (od 73. minuta Zile), Kros, Gosens (od 62. minuta Halstenberg) - Miler, Haverc (od 73. minuta Gorecka) - Gnabri (od 87. minuta Sane).

Nemci su nastavili i u drugom poluvremenu sa fenomenalnom igrom. To su i krunisala sa dva gola. Prvo je Haverc u 50. postigao prednost na 3:1, a zatim je u 60. Gosens pogodio mrežu za nedostižnih 4:1.

Uspeli su Portugalci posle lepe akcije Ronalda i Žote da smanje na 4:2, ali to je bio plod malog energetskog pada Nemaca koji su dozvolili da prepuste inicijativu kada su stvorili tri trazlike.

Tok meča pratite ovde.

KRAJ UTAKMICE

KRAJ NEVEROVATNOG POLUVREMENA

Poznate su postave

🇵🇹 Most exciting player to watch? @selecaoportugal | #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 19, 2021

🇩🇪 Germany have won each of their last 4 international matches against Portugal...@DFB_Team_EN | #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 19, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska odbojkašica Kristina Karapetjan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GODIŠNJA PLATA NA NIVOU NAJBOLJIH U SUPERLIGI: Uništio Portugal, a zarađuje mizerno u odnosu na saigrače!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2021, 11:05

Junak pobede protiv Portugala ima platu ispod svih očekivanja. Nemačka je slavila protiv Portugala u drugom kolu,a najzaslužniji za tu pobedu bio je Robin Gosnes koji je postigao gol i poslao dva pasa nakon kojih su Portugalci postigli autogolove.  Levi bek nastupa za Atalantu, a zanimljivo je da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.