Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 20:24

EUROFORIJA: Vidić bi ovde mogao samo da pogine i priča o kapitenu koji je „prodao Srbiju“

A i kako je Dejan Stanković prošao kad je počeo da obilazi zemlju sa namerom da preuzme FSS...

Malo strani fudbal, malo kontroverze. To je Srbija, a Nikola Petković ne beži od teških tema. Pa u drugom delu podkasta Euforija sa Filipom Đuričićem i našim domaćinom Nikolom Jankovićem govori i o problemima u srpskom fudbalu. Sa posebnim akcentom na samu organizaciju.

Tvrdi: sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je loš već 30 godina i jedan čovek tu ništa ne menja i zbog toga kaže da bi Nemanja Vidić, kako sam kaže naš najveći igrač u poslednjih 20 godina, mogao samo da „pogine“ kad bi došao u Srbiju. Iznosi i priču o tome kako je Dejan Stanković prošao kad je počeo da obilazi zemlju da vidi da li bi imao podršku da preuzme FSS, pre no što se, videvši situaciju, vratio u Milano.

Govori i o neuspehu reprezentacije u kvalifikacijama za Euro i bez dlake na jeziku ističe da je kapiten – nije ga imenovao, ali svi znamo da misli na Aleksandra Kolarova – „prodao državu“ time što zbog povrede nije hteo da igra.

Posluštajte, svega ima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.