E, to je fudbal! Iran pobedio autogolom u poslednjim trenucima meča! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, to je fudbal! Iran pobedio autogolom u poslednjim trenucima meča! (video)

Meč je obilovao uzbuđenjima i pre tog ključnog trenutka.

Reprezentacija Irana pobedila je minimalnim rezultatom selekciju Marokoa autogolom Buhaduza u poslednjim trenucima utakmice!

Maroko je odlično otvorio utakmicu pošto je bio dominantan u većem delu prvog poluvremena.

Pretila je selekcija Ervea Renara preko Belhande već u 4. minutu, ali najbliži golu u prvom poluvremenu bio je Maroko u 19. minutu kada Benatija nije uspeo da savlada odličnog Bejranvanda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle opšteg karambola u šesnaestercu Irana.

U nastavu se ekipa Karlosa Keiroša konsolidovala i imala najbolju priliku u prvom poluvremenu.

Azmun je u 43. minutu izašao pred golmana Marokoa sa svoje desne strane, ali je njegov udarac iz neposredne blizine odbranio Munir.

Na krilima dobre igre, Iranci preko Jahanbaša napadaju i minut kasnije, ali je šut fudbalera AZ Alkmara ponovo skinuo odlični čuvar mreže Marokoa.

Drugo poluvreme je donelo još više uzbuđenja, pored autogola u poslednjem trenucima meča ni oštrih startova nije izostalo. pošto su dvojica fudbalera završila utakmicu zbog povreda.

Prvo je Amrabat ostao bez svesti i Renar nije imao dileme, a onda je i Iranac Ebrahimi napustio teren.

Razmrdao se u drugom delu utakmice ponabolji igrač Marokanaca Zijah koji je u 80. minutu lepo gađao golmanov donji levi ugao sa 20-ak metara.

Njegov udarac odbranio je odlični Bejranvand.

Tenzije su bile sve veće kako je meč primicao kraju, a meč je odlučio fudbaler Marokoa koji je ušao u igru, Budahuz.

Na njegovu nesreću, on je bio taličan po protivnički tim u 95. minutu igre.

Maroko: Munir, Amrabat (od 76. S. Amrabat), Benatija, Sais, A. Hakimi, El Ahmadi, Zijeh, Busufa, Belhanda, Harit (od 82. Da Kosta), El Kabi (od 76. Buhaduz).

Iran: Bejranvand, Rezajan, Češmi, Puraliganđi, Hađsafi, Ebrahimi (od 79. Montazeri), Jahanbaš (od 84. Godos), Ansarifard, Šođaji (od 67. Taremi), Amiri, Azmun.


Naredno kolo ove grupe donosi nam susret Marokoa i Portugalije, dok će Iranci na mengdan Španiji.

U drugom meču grupe B sastaće se Portugalija i Španija, utakmica u Sočiju počinje od 20 časova.

Naš specijal o Mundijalu možete pratiti OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tragedija za Maroko, praznik za Iran! Ušao da slomi rivala, pa pogodio svoju mrežu u 95. minutu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2018

Tragedija za Maroko! Kako drugačije opisati poraz ekipe Erva Renara, koja je bila bolji rival na otvaranju grupe B od Irana, svim silama je želela da dođe do sva tri boda, ali je onda sama sebe pobedila. Iran je drugi put u svojoj istoriji ostvario pobedu na Mundijalima, a ovoga puta za to je bio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.