Duća, Pavkov i Miletić iznenadili školarce na času, delili im poklone (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duća, Pavkov i Miletić iznenadili školarce na času, delili im poklone (foto)

FSS nastavio akciju "Navijajmo za Srbiju", reprezentativci nenajavljeni obradovali decu.

Fudbalski savez Srbije nastavio je akciju "Navijaj za Srbiju". Prošlog meseca Sergej Milinković Savić i Nikola Maksimović delili su ulaznice prolaznicima na ulici i lično ih pozivali na meč sa Portugalom.

Sada su Dušan Tadić, Milan Pavkov i Nemanja Miletić obišli dve osnovne škole u Beogradu i iznenadili školarce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kojima su delili poklone i slikali se sa njima.

Delegacija FSS prvo je obišla školu Dragan Lukić na Bežaniji.

Igrači su insistirali da iznenade decu, pa je tako prvo Pavkov pokucao na vrata učionice u kojoj je u toku bio čas nemačkog jezika. On je provirio, pa izašao, a nedugo posle njega na vrata je zakucao Miletić i pitao da li je to 8/3, a onda se izvinio i izašao.

Tada je u učionici počelo komešanje, a onda je ušao Tadić i rekao "guten tag", posle čega je nastala histerija u učionici.

Trojica reprezentativaca odgovarala su na pitanja dece, a svako od onih koji je pitao je dobio dres, a svi ostali su dobili razne poklone u vidu šalova, majica, svezaka, blokova...

Tadić je primetio da u njegovo vreme škole nisu bile tako čiste i uredne, a onda je rekao i da su ranije dečaci sedeli pozadi, a devojčice, a da je sad obrnuto, nakon čega je seo u zadnju klupu sa jednom devojčicom. Nakon toga je nastavnica nemačkog propitivala malo Tadića, asa Ajaksa, na holandskom jeziku.

Trojica reprezentativaca su se slikala sa decom, a posle su obišla čas fizičkog, gde su malo igrali na betonu sa njima.

Delegacija FSS posle toga je otišla u posetu školi Sava Šumanović, gde su igrači "upali" na čas hemije, a posle se sa školarcima družili u sali za fizičko.

Srbija u četvrtak u Kruševcu igra prijateljski meč protiv Paragvaja, a u sledeći ponedeljak gostuje Litvaniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić, Pavkov i Miletić u poseti osnovnim školama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2019

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Nemanje Miletić i Milan Pavkov posetili su danas osnovne škole "Dragan Lukić" i "Sava Šumanović" u okviru akcije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) "Navijaj za Srbiju"...Dolazak srpskih fudbalera izazvalo je oduševljenje dece, a osnovci su mogli da popričaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.