Dresovi reprezentacije Hrvatske biće uručeni spašenim tajlandskim dečacima

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dresovi reprezentacije Hrvatske biće uručeni spašenim tajlandskim dečacima

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) pokloniće 12 dresova reprezentacije tajlandskim dečacima koji su spašeni iz pećine u kojoj su bili zarobljeni 15 dana, saopšteno je danas na sajtu te organizacije.

Mladi tajlandski fudbaleri u sredu su se, prvi put nakon što su spašeni, obratili javnosti.

"Po povratku hrvatske fudbalske reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Rusiji, HNS i predsednik Davor Šuker >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doneli su odluku o slanju 12 dresova novopečenih vicešampiona mladim fudbalerima s Tajlanda, koji su krajem juna zbog monsunske kiše ostali zarobljeni u pećini", piše u saopštenju HNS-a.

"Hrvatskom fudbalskom savezu drago je da se mladi fudbaleri dobro oporavljaju, te im poklanja dresove u znak pažnje za tešku situaciju koju su proživeli, kao nastavak pružene podrške iskazane čim se nesreća dogodila", navodi HNS.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.